Přece když cvičím abych zhubla, nebudu jíst chléb

Také máte pocit, že se snad všichni kolem vás dali na pečení domácího chleba?

Zavíráte oči, uši, a dokonce si zakazujete cítit jeho vůni … Vždyť jste právě začala cvičit a potřebujete dát pryč ještě dobrých pár kilo tuku, takže na chléb se musí prostě zapomenout!

Jenže chléb byl věky věků důležitý a zdravý pro naše tělo. Dnes, dnešní chléb má pověst potraviny, po které se tloustne. Možná jo, když se jí často, hodně a pozdě v noci před spaním.

A přitom již tenký 30g plátek za den (občas ke snídani, občas k obědu) je také díky vysokému obsahu vlákniny účinnou zbraní pro prevenci a léčbu střevních potíží, zdrojem značného množství železa a vápníku, který je nenahraditelný pro stavbu kostí a zubů.

Tím spíš, když si o jeho složení můžeme sami rozhodnout.

Přesně, jak jsme si ho upekli tentokrát v našem posledním online kurzu hubnutí Restart Jídlem:

MŮJ VLASTNÍ KVÁSKOVÝ

Řekněte si ve Studiu o kvásek (máme ho v lednici), a určitě vyzkoušejte.

Cvičíme přece také pro to, abychom si mohli dát vše na co máme chuť. Jenom ne vše najednou…

Monika Hemerová
Majitelka Studia MODELACE. Je profesionální výživový poradce. Vystudovala biochemii a mikrobiologii. Fitness pro ženy Studio MODELACE založila v roce 2002. Zároveň provozuje soukromou výživovou poradnu v Praze, Poděbradech a Kolíně. Její vášní je od roku 2009 také poradenství v programu METABOLIC balance® - šetrná cesta změnit svoje stravovací návyky tak, že se již NIKDY nebudete mít potřebu vracet ke starému, nezdravému způsobu stravování a životnímu stylu. Autorka online kurzu hubnutí RESTART pro vaši dokonalou postavu>> Propaguje komplexní přístup ke zdraví a svá doporučení zakládá na nových vědeckých poznatcích a vlastních zkušenostech.Něco více o ní najdete zde>>