Přece když cvičím abych zhubla, nebudu jíst chléb

Také máte pocit, že se snad všichni kolem vás dali na pečení domácího chleba?

Zavíráte oči, uši, a dokonce si zakazujete cítit jeho vůni … Vždyť jste právě začala cvičit a potřebujete dát pryč ještě dobrých pár kilo tuku, takže na chléb se musí prostě zapomenout!

Jenže chléb byl věky věků důležitý a zdravý pro naše tělo. Dnes, dnešní chléb má pověst potraviny, po které se tloustne. Možná jo, když se jí často, hodně a pozdě v noci před spaním.

A přitom již tenký 30g plátek za den (občas ke snídani, občas k obědu) je také díky vysokému obsahu vlákniny účinnou zbraní pro prevenci a léčbu střevních potíží, zdrojem značného množství železa a vápníku, který je nenahraditelný pro stavbu kostí a zubů.

Tím spíš, když si o jeho složení můžeme sami rozhodnout.

Přesně, jak jsme si ho upekli tentokrát v našem posledním online kurzu hubnutí Restart Jídlem:

MŮJ VLASTNÍ KVÁSKOVÝ

Řekněte si ve Studiu o kvásek (máme ho v lednici), a určitě vyzkoušejte.

Cvičíme přece také pro to, abychom si mohli dát vše na co máme chuť. Jenom ne vše najednou…